2021 İSTANBUL OKUL SPORLARI ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR...

2021 İSTANBUL OKUL SPORLARI ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR...

01.04.2021 244

Türkiye Okul Sporları İl Yarışmaları başlıyor.. İstanbul`da ilk defa Şubat yarıyıl tatilinde eğitim ve antrenman turnuvası konseptinde düzenlediğimiz Okullar Arası Turnuvası sporcularımızın yoğun ilgisine sahne olmuş ve rekor katılımla gerçekleşmişti. Covid-19 Pandemi sürecinin olumsuz etkileri devam etmesi sebebiyle her yıl Ulusal düzeyde yapılan Okul Sporları Turnuvası bu yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  Online Satranç Turnuvası olarak düzenlenmesine karar verilmiştir. Turnuva 81 il genelinde gerçekleştirilecek il seçmeleri, yarı final ve Türkiye finali aşamalarıyla düzenlenecektir. İstanbul Okul Sporları Online Satranç Turnuvası tarihleri 10-11 Nisan 2021 olarak belirlenmiştir. Buna göre Ortaokul ve Liseler 10 Nisan 2021 Cumartesi 14:00`te, İlkokullar ise 11 Nisan 2021 Pazar 14:00`da düzenlenecektir. Turnuvaya sporcular bireysel olarak haberin devamındaki katılım adımlarını takip ederek kayıt yaptırmalıdır. Turnuvaya sporcular bireysel olarak katılacak, bireysel puanları toplamı ile okul puanı hesaplanacaktır. Kategorilerindeki yüzdelikdilime göre dereceye girecek sporcular Türkiye Yarı Final Turnuvasına katılım hakkı kazanacaktır. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiye turnuvanın Türkiye geneli oluşturulan haberin devamındaki çerçeve yönergeden ulaşabilirsiniz. Turnuvaya kayıtlar haberin devamında başlamıştır.
   TURNUVA YÖNERGESİ      TURNUVA AFİŞİ     ONLINE KAYIT 

TURNUVA KATILIM ADIMLARI

1-  TSF Lisans-vize işlemlerini tamamlamış olmak. TSF Lisans-vize yaptırmak için tıklayınız..
Not: Lisans başvurunuz sonrası sağlık beyan formu ve veli izin belgesi formlarının incelenip lisansın aktif olması ortalama 24 saat sürmektedir. Lisans aktif olması sonrası 3. adımdaki kayıt işlemi yapılabilmektedir.
2- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız.. 
3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır.  ONLINE KAYIT   4- chess.com sitesinde turnuva grubuna/kulübüne üye olunmalıdır. Kulüp linkleri kategorilere göre aşağıdaki tabloda yer almaktadır. * ÖNEMLİ: Turnuva chess.com kulübüne, 3. adım Online Kayıt adımındaki aynı kullanıcı adı ile İSTEK gönderdiğinizden emin olunuz. Eşleşmeyen kayıtlar kulübe dahil edilmeyecektir. 5- Turnuva tarihinde başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden yayımlamacak Turnuva Linkinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır.
KULÜP LİNKLERİ /AÇIK KATEGORİ: MİNİKLER-B MİNİKLER-A  KÜÇÜKLER YILDIZLAR GENÇLER
KULÜP LİNKLERİ / KIZLAR KATEGORİSİ: MİNİKLER-B KIZLAR MİNİKLER-A KIZLAR KÜÇÜKLER KIZLAR YILDIZLAR KIZLAR GENÇLER KIZLAR

Kaynak: http://www.istanbul.tsf.org.tr/