9-10- VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ; 1.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ VE AÇIKLAMALAR...

9-10- VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ; 1.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ VE AÇIKLAMALAR...

1)Sınavlarda öğrencilerin oturma planı; fiziki mesafeyi koruyacak şekilde, maske kullanımı ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirilecektir. 

2) Sınav haftalarında yüz yüze ve online uzaktan eğitim dersleri rutin olarak devam edecektir.

3) Kendisinde ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinde kronik hastalık bulunan öğrenciler ile kendisinin ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinin Covid -19'a yakalanması veya temaslı olması nedeniyle karantina kapsamına alınan ve bu nedenle sınavlara süresi içerisinde katılamayan öğrenciler, eğitim kurumunda uygun bir zamanda ve izole bir ortamda gerekli tedbirler uygulanarak sınava alınacaktır. Bu konuda öğrenci velisi çocuğunun raporlu veya karantina altında olduğunu belirten rapor ve dilekçenin okul idaresine en kısa zamanda teslim edilmesi/haber verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sınava girmemiş olarak işlem yapılacaktır.

4) Sınav süreleri 30 dk olacaktır. 

5) Sınav araç gereçlerini-kalem, silgi öğrenciler kendileri getirecek ve birbirlerine sınav anında kesinlikle vermeyeceklerdir. Öğrenciler okul kıyafetiyle sınavlara geleceklerdir.

6) Sınav anında ve sınav günlerinde velilerimiz okul içerisine alınmayacaklar ve beklemeyeceklerdir.

7) Sınavlara cep telefonuyla gelinmemesi gereklidir. Ancak sınava cep telefonuyla gelen öğrenci sınav süresince cep telefonunu kapalı tutmak ile sorumludur, aksi takdirde Kopya –K- muamelesi görecektir. 

  

Tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize duyurulur!

 

 

2020-2021 1.Dönem 1.Ortak Sınav Takvimi İçin Tıklayınız...

 

10.11.2020 663