#EvdeKal Günlükleri Etkinliği

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz uhdesinde yürütülmekte olan İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında 09-30 Nisan 2020 tarihleri arasında öğrencilerin evde kaldıkları süre içerisinde günlük tutmaları istenerek onların okuma, yazma ve gözlem becerilerine katkıda bulunmak amacıyla '' Evdekal Günlükleri '' etkinliği yapılması planlanmıştır. Bu doğrultuda şartname aşağıdaki gibidir...

EVDE KAL GÜNLÜKLERİ ŞARTNAME

-Etkinliğe tüm ilkokul,ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecektir.

-Günlükler bir A4 sayfasını  aşmayacak şekilde yazılmalıdır.

-Her öğrenci etkinliğe seçeceği bir sayfa günlük ile katılabilir.

-Günlükler bilgisayar ortamında ''Times New Roman'' yazı karakteriyle 12 punto,1.5 satır aralığıyla yazılmalıdır.

Günlükler istmemkultur@gmail.com mail adresine gönderilmelidir.Yarışma komisyonu tarafından kabul edilen günlükler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kitaplaştırılacaktır.

Günlükler 30/04/2020 tarihine kadar gönderilmelidir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz uhdesinde

Şartnamede belirtilmeyen hususlar ile ilgili yetki İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge kültür birimindedir.

19.04.2020 227