OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MÜNİRE ACAR'IN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI...

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MÜNİRE ACAR'IN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI...

 

Asırlardır esarete ve zulme müsaade etmeyen bu uğurda verdiği destansı mücadeleler ile tarihe derin izler bırakan asil milletimiz, 19 Mayıs 1919'da bir kez daha sarsılmaz bir irade ile ayağa kalkmıştır.

Bilindiği üzere, dünya genelinde devam eden koronavirüs salgınıyla mücadelemiz olumlu gelişmelerle devam etmektedir. Bu süreçte büyük bir titizlik ve özveriyle "EVDE KAL" çağrılarına uyarak salgının artmasını ve yayılmasını hep birlikte önlemiş durumdayız. İşte aynı şuurla diğer Milli bayramlarımızda olduğu gibi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda da evlerimizde bu coşkuyu tek yürek olarak yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Haydar Akçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş bütün aziz şehitlerimizi rahmetle ve muhterem gazilerimizi minnetle anıyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin "19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

                                                                                                                                          Münire ACAR

                                                                                Okul Müdürü

 

19.05.2021 236