TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE...

TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE...

              Sayın veli ve öğrencilerimiz;

 

          Bakanlığımızın 02.10.2020 tarihli yazıları gereği 9-10-11 ve 12.sınıf öğrencilerimizin UYGULAMALI MESLEK DERSLERİ aşağıda verilen program doğrultusunda 05.10.2020 Pazartesi tarihi itibari ile okulda Yüz Yüze eğitim şeklinde verilecektir.

 

          Bu bağlamda 9.sınıflarımız şube bazlı olarak                                9-A  /  9-C  /  9-D  /  9-F sınıflarımız Pazartesi günü,                                9-B  /  9-E  /  9-G  /  9-H sınıflarımız ise Salı günü okula geleceklerdir. 9. Sınıf Alan seçimleri tamamlandığından dolayı yeni sınıflarınızı e-okula girerek görebilirsiniz.

 

          Öğrencilerin okula gelecekleri gün ve saatleri aşağıda yayınlanan ders programından görebilirsiniz. Diğer derslerinizin tamamı Uzaktan Eğitim Platformları üzerinden yapılacaktır.

 

 

Yüz yüze eğitim ders programına ulaşmak için tıklayınız...

 

YÜZ YÜZE EĞİTİME GELECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN AÇIKLAMALARA GÖRE HAREKET ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

 
1) Öğrencilerimiz okula girişte ve okulda bulundukları tüm süre içinde maskeli olmalıdır. Yanınızda mutlaka yedek maske ile  kişisel hijyeniniz açısından kolonya veya el dezenfektanı vb. bulundurunuz.


2) Öğrencilerimiz okula gelmeden önce evde ateşini ölçmeli, yüksek ateş çıkması durumunda okula gelmemeli ve bu durumu okul idaresine bildirmelidir.



3) Okula belirli günler belirli sınıflar gelecektir. Sınıflar güncellendiği için hangi sınıfta olduğunuzu e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden kontrol ediniz. Okula geleceğiniz gün ve saatleri ders programından kontrol ediniz.



4) Velilerin okul bahçesine girişi kesinlikle yasaktır.

 

04.10.2020 1336