YENİ...TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN UZAKTAN VE YÜZ YÜZE EĞİTİM DERS PROGRAMLARI GÜNCELLENMİŞTİR...

YENİ...TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN UZAKTAN VE YÜZ YÜZE EĞİTİM DERS PROGRAMLARI GÜNCELLENMİŞTİR...

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE; PROGRAMLARINIZ GÜNCELLENMİŞTİR...

YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİM İL E İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1- 14 Ekim 2020 tarihinden itibaren ( 19 Ekim olarak güncellenmiştir )haftalık ders dağıtım programları kapsamında canlı dersler "zoom" platformu  üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizin canlı derslerde kullandıkları bilişim araçlarına " https://zoom.us/ " sitesine girerek söz konusu programı kurmalarını önemle rica ederiz. Öğretmenlerimiz,  zoom platformundaki canlı derslere girişte öğrencelerimizin kullanacağı  İD Numara ve şifreleri EBA sisteminde okul ve sınıf duvarlarında yayınlayacaktır. Öğrencilerimiz haftalık ders dağıtım programındaki sınıf programına bakarak hangi dersleri varsa o ders saatinde ders öğretmenin EBA da yayınladığı İD Numarası ve şifre canlı ders uygulamasına zoom programı üzerinden bağlanıp derslerini takip edebileceklerdir.   Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin haftalık ders dağıtım programını dikkatlice inceleyip takip etmelerini önemle rica ediyoruz. Zoom platformu üzerinden yapılacak canlı ders süresi 30 dakika olup dinlenme süresi 10 dakika olacaktır. Öğrencilerimizin aşağıdaki öğrenci zoom kurulumu ve derse nasıl giriş yapılacağını gösteren videoyu izlemenizi öneririz.

2- Yüz yüze eğitimde 12.sınıf öğrencilerimiz sınıf yoklama listelerinin ilk yarısı 1.gün, 2.yarısı 2.gün okula geleceklerdir. Örneğin; Pazartesi günü 12-A  12-C  ve 12-E sınıfları yoklama listelerinin ilk yarısı pazartesi günü, yoklama listelerinin yarısından sonrası Salı günü okula geleceklerdir. Aynı şekilde, Perşembe günü 12-B  ve 12-D sınıfları yoklama listelerinin ilk yarısı Perşembe  günü, yoklama listelerinin yarısından sonrası Cuma  günü okula geleceklerdir.

 

3- Çarşamba günleri Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda okullarda genel temizlik yapılacaktır. Bu sebep ile Çarşamba günü dersi olan 10.sınıflarımızın dersleri Cuma gününe alınmıştır. 

4-Meslek Alan Derslerin Uygulama Kazanımları İçin Yüz Yüze Eğitim Ders Programları sadece ANADOLU MESLEK PROGRAMI (AMP) 9.10.11 ( Mesleki Uygulama Dersleri ) 12.Sınıf öğrencileri için ise hem Mesleki Uygulama Dersleri hem de Kültür Dersleri gerçekleştirilecektir. Yüz yüze eğitimde ders süresi 30 dakika olarak düzenlenmiştir. Anadolu Meslek Programı 9.10.11 öğrencileri hem canlı dersleri zoom üzerinden takip edecekler hem de okula gelip uygulama meslek derslerini için yüz yüze eğitime katılacaktır.

 

5- Meslek Alan Derslerin Uygulama Kazanımları İçin Yüz Yüze Eğitim Ders Programları için öğrenci devamsızlıkları takip edilecek derslerde yoklama alınacaktır. Ancak öğrenci velisinin okul müdürlüğüne öğrencisinin yüz yüze eğitime göndermek istemediğine dair dilekçe vermesi durumunda söz konusu öğrenci izinli sayılacaktır.

Haftalık Anadolu Meslek Programı Yüz Yüze Eğitim Ders Dağıtım Programları (AMP 9.10.11 ve 12.Sınıflar)

9-10-11. Sınıf Şube Haftalık Yüz Yüze Eğitim Ders Programı için tıklayınız...

 

12. Sınıf Şube Haftalık Yüz Yüze Eğitim Ders Programı için tıklayınız...


Öğrenci Canlı Ders Zoom Girişi Anlatım Videosu İçin Tıklayınız...


Haftalık Ders Dağıtım Programları (Canlı Ders Programı - zoom Platformu Üzerinden)

Sınıf Şube Haftalık Uzaktan Eğitim Ders Programı İçin Tıklayınız...

 

NOT: ZOOM Canlı Ders Platformu Öğretmen İD No ve Şifreleri EBA sisteminde Okul Duvarı / Sınıf Duvarlarında ve Okul Web Sayfasında Yayınlanmıştır.

13.10.2020 2206